mainlogo

Velkommen til vores webshop

_______________________________

 

Haven

Træ & bygningsartikler

Bolig & fritid

Belægningssten

Elværktøj & tilbehør

VVS

Værktøj

Maling

Elatikler & belysning

Varme

Befæstigelse & beslag

Døre & vinduer

Beklædning & sikkerhed

 

Opret en konto

Bliv kontokunde i Danmarks bedste kæde af tømmerhandlere og oplev friheden ved at handle lokalt.

Til alle vores erhvervskunder tilbyder vi en kontoløsning der er et vigtigt værktøj for en enkel og gennemskuelig tilgang til byggematerialer.

Din konto er tilknyttet en kredit og en rabat der er din sikkerhed for, at du altid handler til markedets bedste priser og du får samtidig en nem tilgang til dine fakturaer inden de skal betales.

Din konto er tilknyttet en lang række fordele der giver dig et nemt overblik over dit forbrug og til markedets bedste priser.

Kredit

Når du handler hos os kan du vælge at afregne kontant ved købet eller ved en samlet faktura en gang om måneden. Uanset om du vælger at bruge kreditten vil du ved hvert køb modtage en besked om dit køb og vi gemmer naturligvis dine fakturaer så du altid kan få et overblik over dit forbrug af materialer. Skal noget byttes slår vi bare din faktura op og krediterer din konto.

Rabat

Til din konto er der en rabatordning der altid sikrer dig den bedste pris på de materialer du bruger meget. Er du f. eks tømrer vil din konto give dig højere rabatter på søm, skruer, beslag og træ mens resten af vores sortiment er tilknyttet en lidt lavere rabat. Du får altså altid bedste pris og hvis du har et større projekt sidder vores sælgere klar til, at give dig en samlet pris på dit materialebehov.

Sikkerhed

Din konto kan laves så vi altid beder om en kode som du har valgt. Dette sikrer at det kun er folk, der kender den kode og du kan altså selv bestemme hvem der kan handle på kontoen. Den kan ligeledes mærkes med afhenter, leveringssted, opgavenummer eller andre ting der letter arbejdet med faktureringen til dine kunder.

Fleksibilitet

Når du har en konto hos os og vi kender hinanden godt har du altid muligheden for, at sende os en mail eller ringe til os når du har et behov. Det gør dine arbejdsdage meget nemmere når du på forhånd kan sikre at materialerne står klar til næste opgave mens du bruger dine arbejdsdage på dine kunder.

Har du opgaver i andre dele af landet kan din konto nemt bruges til, at handle i den lokale XL-BYG i området. Dette kræver en XL-BYG VIP-konto som du kan høre mere om i tømmerhandelen.

Alle kontoansøgninger vil blive vurderet individuelt og bankgaranti skal fremsendes ved forlangende

Rabatten på din konto bliver først udløst ved et køb på mere end 250,00 inkl. moms og skal du handle både i tømmerhandelen og byggecenteret kan du bede om, at få samskrevet ordren ved kassen.

Tryk på linket til den relevante konto oprettelse, udfyld skemaet hvorefter du enten kan sende det til os eller aflevere det i ekspeditionen

 

Find kontooprettelsen her

Salgs og leveringsbetingelser under DB 12 er gældende og kan findes her